vóór 23.00 uur besteld, de volgende werkdag verzonden

Vanaf 1 juli in de miss UMA shop: Halal en Vegan beautymerk Sampure Minerals

Vanaf 1 juli in de miss UMA shop: Halal en Vegan beautymerk Sampure Minerals

June 18, 2020 2 min read

Vanaf 1 juli is het beautymerk Sampure Minerals online te krijgen bij miss UMA. Het merk komt oorspronkelijk uit Engeland en biedt sinds 2009 als eerste in Europa halal en vegan cosmetica aan. Een uitkomst voor veel vrouwen met een islamitische achtergrond. In 2018 won Sampure Minerals een Natural Health Beauty Award.

Sampure: “Ons merk is ontstaan ​​uit een droom om een ​​authentieke, volledig natuurlijke, vegetarische en halal gecertificeerde make-uplijn te ontwikkelen, die de schoonheid van alle vrouwen naar boven haalt. Het maakt niet uit van welke leeftijd je bent, welk huidtype je hebt en in welk gebied je woont. Wij geloven in harmonie tussen mensen en tussen mens en natuur. Daarom zijn alle producten dierproefvrij, veganistisch & vegetarisch gecertificeerd. Het gaat er niet alleen om het beste voor onze huid aan te bieden, maar ook de natuur niet teveel te belasten. We doen geen concessies aan de kwaliteit of de fantastische look en feel. Het product geeft je huid de alledaagse luxe die je verdient. Het gevoel dat je echte minerale make-up gebruikt met al zijn natuurlijke voordelen draagt bij aan een verantwoord en zelfverzekerd gevoel”.

 

Voordat een merk op miss UMA geïntroduceerd wordt, testen wij deze uitgebreid op meerdere punten. Kwaliteit, productieproces en ingrediënten, certificering en uitstraling zijn daarin van belang. Daarin scoort het merk uit Groot Brittannië als een van de beste. De missie en visie van Sampure Minerals vonden wij zo inspirerend en passen bij miss UMA dat wij besloten deze op te nemen in ons assortiment.

Sampure beschikt over een breed assortiment: van liquid foundations, mascara's, lipsticks en lipgloss tot aan highlighters, fixing powders en blushpoeders. Vanaf 1 juli verkrijgbaar in de shop.


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.